Qui som

Barranquisme Vall de Ribes

Benvinguts a Barranquisme Vall de Ribes

Si ets un amant de l’aventura i la natura, ets al lloc adequat. Barranquisme Vall de Ribes és el lloc perfecte per viure experiències úniques, gaudint dels esports d’aventura a plena muntanya.

La Vall de Ribes és una de les zones més privilegiades dels Pirineus per a la pràctica del barranquisme. Els seus paisatges, la qualitat de les aigües, la quantitat de barrancs disponibles i el fàcil accés fan d´aquesta zona una veritable joia per als amants d´aquest esport.

A Barranquisme Vall de Ribes comptem amb un equip de guies experts i  professionals, que us acompanyaran i t’ensenyaran les tècniques necessàries per gaudir al màxim de cada barranc.

A més, comptem amb el millor equip de material tècnic perquè puguis fer l’activitat amb total seguretat.

Si estàs buscant una experiència emocionant i diferent, el barranquisme és una excel·lent opció. A Barranquisme Vall de Ribes oferim diferents rutes, adaptades a tots els nivells i edats, perquè puguis triar la que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

"Estàs preparat per descobrir l'emoció del barranquisme a la Vall de Ribes? Uneix-te a nosaltres a aquesta aventura inoblidable!"

A Barranquisme Vall de Ribes som un equip de professionals apassionats pel barranquisme i la naturalesa. Ens trobem a la Vall de Ribes, una de les zones més privilegiades dels Pirineus per practicar aquest esport.

La nostra missió és oferir experiències úniques i inoblidables a totes aquelles persones que busquen emocions fortes i aventures en plena natura. Volem que gaudeixis al màxim del barranquisme, amb total seguretat i en un entorn únic.

Per això, comptem amb un equip de guies experts en barranquisme, amb àmplia experiència i formació en tècniques de muntanya i rescat. Tots ells estan titulats i acreditats per les institucions corresponents, per garantir la màxima seguretat a cada activitat.

A més, a Barranquisme Vall de Ribes disposem del millor material tècnic per al barranquisme, actualitzat i revisat periòdicament per assegurar-nos del seu bon funcionament.

Volem que els nostres clients se sentin segurs i còmodes en tot moment, i per això cuidem cada detall.

Ens agrada treballar en grups reduïts, per poder oferir una atenció personalitzada i adaptada a cadascun dels nostres clients. Ens preocupem per conèixer les teves necessitats i preferències, per que en puguis gaudir al màxim de cada activitat.
En definitiva, a Barranquisme Vall de Ribes estem compromesos amb oferir experiències úniques i emocionants als nostres clients, sempre amb la màxima seguretat i professionalitat.

Si busques viure una aventura a la natura, ets al lloc adequat!