Barranc de Gurp

El barranc de Gurp és un dels barrancs més destacats de la comarca del Pallars. La seva gran atracció són els salts, ràpels i tobogans que ens ofereix, a més de poder gaudir d'un refrescant bany en les seves aigües de color turquesa. És un barranc desconegut que val la pena descobrir.

Perfil de l'activitat

Durada

De 4 a 5h

Preu

50€

Dificultat

Mitjà Baix

Època

Primavera – Tardor

El barranc de Gurp, situat a Tremp, Pallars Sobirà, és una opció completa i desconeguda per als amants del barranquisme. Amb salts, rapels, tobogans i una secció d’estrets, posarà a prova la nostra valentia i destresa en aquest món. És ideal per a tots els nivells, des de principiants fins a experts que desitgin perfeccionar les seves tècniques de descens.

Per a l’activitat, ens trobarem a les 10h del matí en el punt de trobada de la població de Gurp, que us haurem indicat en fer la reserva. Després de presentar-nos, us donarem el material necessari i començarem la caminada d’uns 30 minuts d’aproximació de pujada suau, on gaudirem de les impressionants vistes de la Vall.

Una vegada a l’inici del barranc, ens equiparem i farem una àmplia explicació per a realitzar el descens. El barranc de Gurp es caracteritza per les seves formacions espectaculars, amb aigua que ha convertit el barranc en un espectacle visual. Començarem amb destrepes consecutives fins al primer ràpel de 12 metres, continuarem amb dos tobogans de 3 metres i arribarem a l’arc de pedra natural, una obra d’art espectacular dissenyada i construïda per la naturalesa. A partir d’aquí, ens esperen rapels i salts durant tot el recorregut de més de 3 quilòmetres.

Aquest barranc és una joia per als amants del barranquisme, ja que no està massificat de gent. La millor època de l’any per a realitzar aquesta activitat és a la primavera, quan el barranc s’asseca fàcilment.

Fitxa Tècnica:

Aproximació: 30 min 

Recorregut de Barranco: 3 hores

Retorn: 30 min.

Durada total de l’activitat: de 4 a 5 hores.

Els temps el seu aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Primavera – Tardor

Què inclou:

Guia titulat i membre de AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportatge fotogràfic
Refresc final

Què no inclou:

Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?

Comparteix l’activitat

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp