Barranc de Sant Pere

Situat a prop de Sort i La Pobla de Segur, el barranc de Sant Pere és una opció excel·lent per a aquells que volen experimentar per primer cop el món del barranquisme. És una activitat familiar clàssica i molt divertida en aquesta zona.

Perfil de l'activitat

Durada

3 h

Preu

50€

Dificultat

Baix

Època

Tot l’any

El barranc de Sant Pere està situat al Congost de Collegats, a prop de Sort, al Pallars Sobirà, Lleida. Aquesta és una excel·lent opció per passar temps en família i gaudir d’una activitat divertida per a totes les edats.

Dins del barranc trobarem ressaltos fàcils, tobogans i un rapel on grans i petits podran aprendre a progressar pel riu. El dia de l’activitat, ens trobarem a les 10 del matí a la font de la figuereta, que us proporcionarem en fer la reserva. Allà us presentarem, us donarem el material i començarem a caminar després de fer la motxilla.

Aproximadament, caminarem uns 35 minuts de pujada suau fins a arribar a l’inici del riu. Després de l’equipament i les explicacions necessàries, començarem a descendir el barranc, que té diferents cascades amb alçades que van des de 3 fins a 10 metres.

Aquest barranc és fàcil i divertit, de manera que tots aquells que no hagin practicat mai el barranquisme, podran gaudir-ne al màxim. La millor època per fer el descens és la primavera i la tardor, ja que és un barranc que s’asseca ràpidament.

Després de l’activitat, en menys d’un minut, estarem de nou al cotxe on podrem canviar-nos i celebrar una gran experiència.

Fitxa Tècnica:      

Aproximació: 35 min.

Recorregut de Barranc: 2 a 3 hores 

Retorn: 1 min.

Durada total de l’activitat: de 3 hores.

Els temps son aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Tot l’any

Què inclou:

Guia titulat i membre de l’ AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportage fotogràfic
Refresc al finalitzar


Què no inclou:
Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?

Comparteix l’activitat

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp