Barranc del Glorieta

El Glorieta és un riu que està ple de vida i té racons encantadors equiparables als millors barrancs del Pirineu. Podrem fer salts, tobogans i rapels en cascades espectaculars, envoltats sempre d'aigua verd turquesa que ens farà sentir com si estiguéssim a Costa Rica.

Perfil de l'activitat

Durada

5 h

Preu

50€

Dificultat

Iniciació

Època

Primavera a tardor

Situat a Montral (Alcover), a la comarca de l’Alt Camp, Tarragona, el barranc de Glorieta és una opció molt completa i espectacular per als amants del barranquisme. Ofereix salts, rapeles i tobogans per als més aventurers.

Aquest barranc és una gran opció per a aquells que desitgin descobrir un racó únic de Tarragona, ja sigui per a iniciar-se o per a perfeccionar la seva tècnica de descens.

Durant l’activitat, es començarà a les 10 del matí en el punt de trobada que s’haurà proporcionat en fer la reserva a la població d’Alcover. Després de presentar-nos i rebre el material necessari, es caminarà durant uns 30 minuts per gaudir de les impressionants vistes de la Vall.

Un cop arribats a l’inici del barranc, es farà una explicació detallada del descens i es començarà amb un seguit de 3 salts de diferents altures, un dels quals es pot triar per fer un tobogan en lloc de saltar.

Fitxa Tècnica:

Nivell del descens: Iniciació       

Aproximació: 30 min 

Recorregut de Barranc: 3h 

Retorn: 1 hora.

Durada total de l’activitat: 5 hores.

Els temps són aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Primavera a tardor

Preu 50 euros

Què inclou:

Guia titulat i membre de l’AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportage fotogràfic
Refresc final

Què no inclou:

Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?

Comparteix l’activitat

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp