Estrets de Castellar

Situat a Castellar del Vallès, Vallès Occidental, el barranc dels Estrets de Castellar és una opció ideal per a aquells que vulguin provar el barranquisme per primera vegada, ja que és relativament fàcil i es troba molt a prop de Barcelona, fet que el fa accessible per a molts.

Perfil de l'activitat

Durada

2 h

Preu

45€

Dificultat

Baix

Època

Primavera – Estiu – Tardor

El barranc dels Estrets de Castellar es localitza en un racó amagat de Castellar del Vallès i gràcies als esforços de rehabilitació de la zona, s’ha aconseguit la seva obertura. El barranc té aigües càlides i una morfologia sorprenent a causa del seu entorn. És divertit i emocionant, i és perfecte per a una experiència refrescant prop de casa.

No hi ha excusa per no provar-ho!

Durant l’activitat, quedarem a les 9 del matí per realitzar el barranc més proper a Barcelona, que es troba a només 30 minuts de la ciutat. Allà, us presentarem i proporcionarem el material necessari per equipar-nos abans de començar la caminada d’uns 5 minuts fins a l’inici del barranc.

Un cop arribats a l’inici del descens, equiparem i farem una àmplia explicació per assegurar-nos que tots estiguem preparats per afrontar el descens. El barranc comença amb un salt espectacular de 6 metres, el més alt de tot el descens. Després, farem un parell de destrepes i arribarem a un salt de 3 metres, seguit d’un tobogan, una caminada i un altre salt.

A continuació, arribarem a l’únic ràpel del barranc, de 4 metres, i després només ens quedaran dos salts de 2 metres fins a arribar a la joya de la corona: un tobogan de 15 metres que podrem repetir!

Una vegada finalitzat el descens, caminarem uns 15 minuts fins al cotxe per prendre un refresc i comentar l’experiència.

Fitxa Tècnica:      

Aproximació: 5 min 

Recorregut de Barranc: 1 h 30 min 

Retorn: 20 min.

Durada total de l’activitat: 2 hores.

Els temps son aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Primavera-Estiu-Tardor

Què inclou:
Guia titulat i membre de l’ AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportage fotogràfic
Refresc final

Què no inclou:
Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?