Barranc de la Corva

Ubicat a Ribes de Freser (al Ripollès), es troba un barranc perfecte per a aquells que vulguin iniciar-se o millorar la seva tècnica de ràpel. Hi ha un total de 12 cascades, tres de les quals tenen 30 metres.

Perfil de l'activitat

Durada

Entre 4 i 5h

Preu

50€

Dificultat

Mitjà – Baix

Època

Primavera

Situat a Ribes de Freser, al Ripollès, a prop de Barcelona, el barranc de la Corba és una oportunitat única per gaudir de la rapelada de 12 cascades espectaculars, que es succeeixen sense parar. Tres d’elles tenen 30 metres, per a provar la nostra valentia i adrenalina.

Sense cap dubte, acabarem la sortida convertits en autèntics professionals de l’art del ràpel. Aquesta activitat és adequada per a aquells que vulguin iniciar-se en el món del barranquisme o perfeccionar la seva tècnica.

Què farem durant l’activitat? Ens reunirem a les 9 del matí al punt de trobada a Ribes de Freser, que s’haurà comunicat en fer la reserva. Després, agafarem el cotxe i en 15 minuts arribarem al pàrquing del barranc de la Corba, on ens equiparem i farem una explicació detallada per a la descensada. Després de caminar uns 15 minuts d’aproximació, gaudint de les espectaculars vistes de la Vall, arribarem a l’inici del barranc.

Començarem la descensada dels diferents trams de cascades, que van des de 3 metres fins a 3 consecutives de 30 metres cada una. Això farà que els que no hagin fet mai barranquisme agafin confiança i tècnica de ràpel, mentre que els que busquin un barranc sense salts ni tobogans per perfeccionar la seva tècnica de ràpel, trobaran en aquesta sortida la seva millor opció.

La millor època per a realitzar aquesta activitat és a la primavera i a la tardor, ja que és un barranc que s’asseca ràpidament. Una vegada finalitzat el descens, farem una pujada d’una hora que ens farà tenir set i ens portarà al refresc final.

Fitxa Tècnica:

Aproximació: 10min 

Recorregut de barranc: entre 3 i 4 hores 

Retorn: 1 hora.

Durada total de l’activitat: entre 4 i 5 hores.

Els temps el seu aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Primavera

Què inclou:
Guia titulat i membre de AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportatge fotogràfic
Refresc en finalitzar

Què no inclou:
Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?

Comparteix l’activitat

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp