Barranc de la vall

Situat a Queralbs, el Ripollès, dorm amagat el barranc de la vall, un munt d'aigua i tobogans ens esperan en aquest barranc, ideal tant per els més grans com per els més petits.

Perfil de l'activitat

Durada

Entre 2.5 i 3 h

Preu

45 €

Dificultat

Baix

Època

Primavera, Estiu i Tardor

El Barranc de la Vall és un dels millors barrancs d’iniciació per als amants del descens de barrancs a Girona. Situat a Queralbs, Ripoll, és un indret únic de la Vall de Núria que ofereix paisatges espectaculars, flora i fauna úniques.

L’activitat començarà a les 9 o a les 15 hores en un punt de trobada que us indicarem quan feu la reserva. Des d’allà, ens equiparem, farem la motxilla i iniciarem una aproximació de 20 minuts amb vistes increïbles del descens i altres meravelles de la zona, com el majestuós Salt del Grill.

El descens del Barranc de la Vall és fàcil i apte per a tothom, inclòs per als més petits. És un barranc ample i obert, sense gaire desnivell, el que ens permetrà caminar i realitzar salts i tobogans sense complicació. El salt més alt que farem serà de 3 metres i el tobogan més alt també.

Una vegada finalitzat el descens, en tan sols 1 minut arribarem al cotxe, on ens canviarem i brindarem per un dia espectacular. És una activitat ideal per a iniciar-se en el món del barranquisme a Girona i gaudir d’un paisatge meravellós i una aventura emocionant.

Fitxa Tècnica:

Nivell del descens: Iniciació 

Aproximació: 20 min 

Recorregut de descens: 2 hores 
Retorn: 2 min.
Durada total de l’activitat: entre 2.30 i 3 hores.
Els temps el seu aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.
Època: Primavera, estiu i tardor

Què inclou:

Guia titulat i membre de AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportatge fotogràfic
Refresc en finalitzar

Què no inclou:

Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?