Barranc del Freser Inferior

El Barranc del Freser Inferior és un dels millors barrancs de Catalunya per iniciar-se. Situat a la Vall de Núria, a prop de Queralbs, gaudirem d'un paisatge únic i unes aigües sempre cristal·lines alhora que ens en divertim com en un parc aquàtic.

Perfil de l'activitat

Durada

De 3 a 4 h

Preu

50 €

Dificultat

Mitjà Baix

Època

Estiu

El Barranc del Freser Inferior, situat a prop de Queralbs a la Vall de Núria, és un dels millors barrancs d’iniciació de Catalunya. En aquest barranc, podràs gaudir d’un entorn meravellós amb un riu d’aigua cristal·lina sempre neta i envoltat de verd que et deixarà sense paraules.

Durant l’activitat, farem salts, tobogans i ràpels consecutius per ajudar a iniciar-te en aquest esport tan divertit del barranquisme.

El dia de l’activitat, quedarem a les 9 del matí en un punt de trobada que us facilitarem quan feu la reserva, a prop de l’estació hidroelèctrica daio, Queralbs. Un cop arribats allà, ens presentarem, us donarem el material necessari i començarem a caminar.

En uns 40 minuts d’aproximació suau, guanyarem altitud i gaudirem de vistes impressionants del nostre descens i altres meravelles que s’amaguen en el camí, com el Salt del Grill, una cascada majestuosa de 40 metres que veurem durant la nostra aproximació.

Un cop arribats a l’inici del descens, ens equiparem i començarem a caminar pel barranc. En aquest descens obert, caminarem entre blocs i trobarem diferents obstacles que haurem de superar saltant, rapelant o fent tobogans…

El salt més alt d’aquest descens de barrancs és de 6 metres, mentre que la majoria són d’entre 2 i 4 metres. El ràpel més alt que farem és de 6 metres i el tobogan més alt és de 4 metres. És un descens de barrancs perfecte per a iniciants, on podràs provar de tot sense complicacions. Només hauràs de gaudir i passar-ho bé.

En acabar el descens del barranc, tornarem al cotxe en uns 5 minuts de baixada i podrem canviar-nos i celebrar aquest meravellós dia amb una cervesa fresca o una fanta. Aquest és un barranc ideal per iniciar-te en el món del barranquisme a Girona.

Fitxa Tècnica: 

Nivell del descens: Iniciació     

Aproximació: 45 min.

Recorregut de Barranc: 2 hores 30 min 

Retorn: 1 min.

Durada total de l’activitat: de 3 a 4 hores.

Els temps son aproximats sempre dependrà del ritme de progressió i nivell.

Època: Estiu

Què inclou:
Guia titulat i membre de l’ AEGM
Assegurances de Responsabilitat civil i Accidents
Material tècnic i de seguretat
Reportage fotogràfic
Refresc al finalitzar

Què no inclou:
Transport fins a l’activitat

Tens alguna consulta?

Comparteix l’activitat

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp